Multimedialab je start-up tvrtka koja svima želi omogućiti profesionalnu snimateljsku opremu pomoću koje ćete imati priliku Vaše ideje pretvoriti u kvalitetne filmske kadrove. Svim našim klijentima nudimo najbolju snimateljsku opremu po pristupačnim cijenama, ali i usluge snimanja te produkcije. Naime, mnogi su se u svojim počecima zatekli u situaciji da imaju savršenu viziju nekog audiovizualnog projekta, ali samim pogledom na cijene snimateljske opreme ili barem iznajmljivanja iste, vrlo su brzo odustali od toga. Jednaka situacija se nekad događala i nama pa smo stoga odlučili svim kreativcima pružiti mogućnost da imaju vrhunski proizvod kojim se mogu ponositi i graditi svoju daljnju karijeru.

Pouzdanost

Svaki dio opreme je pomno odabran i redovito servisiran, a za njih se brinu naši tehničari kako bi klijent dobio najbolji mogući proizvod.

Mogućnosti

Širok spektar opreme zadovoljit će i one najzahtjevnije, a također pružiti mogućnost da se Vaša kreativnost u potpunosti realizira.

Pristupačnost

Cijene najma snimateljske opreme prilagodili smo svim našim klijentima uz jedinstvenu ponudu bez nepredvidivih troškova.

Vođeni tom odlukom, nabavili smo najbolju opremu za snimanje koja je neophodna za iznimnu kvalitetu rada i kvalitetu završnog proizvoda, a u obzir smo uzeli i različite potrebe i mogućnosti naših klijenata pa pripremili širok asortiman proizvoda koji se mogu iznajmiti.

Među njima su profesionalne kamere poput Urse Mini Pro 4,6K i Sony Alphe, objektivi Samyang u rasponu od 14 mm pa sve do 80 mm, različite stabilizacije poput DJi Ronina i Ready Riga i još mnogo toga. Uz mali budžet možete potaknuti kreativu, napraviti ono o čemu ste oduvijek sanjali i uz našu opremu poboljšati svoj rad i buduće poslovanje.