Samyang objektivi nude odličan omjer inovacija i kvalitete pa smo zato pripremili širok raspon ručno kontroliranih objektiva koji će zadovoljiti i one najzahtjevnije. U ponudi imamo objektive s 14, 24, 35, 50 i 80 milimetara žarišne duljine jer smatramo da upravo te karakteristike mogu ispuniti sve potrebe snimatelja. Nižim žarišnim duljinama omogućiti će se snimanje širih kadrova, dok veće duljine imaju uži kut snimanja i prigodne su za naglašavanje posebnih detalja. Svaki od ovih objektiva je spreman na profesionalni ‘follow-focus’ sustav.

Samyang objektivi

Specifikacije: Samyang movie objektivi – 14,24,35,50,80

  • Samyang 14mm – ultra širokokutni objektiv sa žarišnom duljinom 14mm i rasponom otvora blende od 3,1 do 22. Ima šest ‘bladeova’ u objektivu, a minimalna fokalna udaljenost iznosi 28 cm. Prigodan je za snimanje širokih kadrova u različitim prostorima jer pruža efekt ‘razvlačenja prostora’.
  • Samyang 24mm – širokokutni objektiv sa žarišnom duljinom 24mm i rasponom otvora blende od 1,5 do 22. Ima osam ‘bladeova’ u objektivu, a minimalna fokalna udaljenost iznosi 25 cm. Savršen objektiv za snimanje pejzaža i širih kadrova u različitim prostorima, a može dobro poslužiti i za dinamične portrete.
  • Samyang 35mm – širokokutni objektiv sa žarišnom duljinom 35mm i rasponom otvora blende od 1,5 do 22. Ima osam ‘bladeova’ u objektivu, a minimalna fokalna udaljenost iznosi 30 cm. Pruža kadar u koji stane relativno puno objekata, ali svejedno je bliži onome kako to vidi ljudsko oko. Također može dobro poslužiti za dinamične portrete.
  • Samyang 50mm – normalan objektiv sa žarišnom duljinom 50mm i rasponom otvora blende od 1,5 do 22. Ima osam ‘bladeova’ u objektivu, a minimalna fokalna udaljenost iznosi 45 cm. Ovakva žarišna duljina stvara dojam običnosti, normalnosti i svakodnevnosti, zato što pokriva isto područje kakvo ima i ljudsko oko. Može vrlo dobro poslužiti za snimanje portreta i različitih detalja.
  • Samyang 80mm – kratki teleobjektiv sa žarišnom duljinom 80mm i rasponom otvora blende od 1,5 do 22. Ima osam ‘bladeova’ u objektivu, a minimalna fokalna udaljenost iznosi 1,1 metar. Prigodan je za isticanje određenih dijelova pejzaža, ali i savršeno služi sa isticanje detalja u ‘slow-motion’ kadrovima.

Album is empty GALLERY